Kontakta oss 044-22 63 20

MP4 | MP6 Mini-elpanna uppvärmning Attefallshus mm

Perfekta för att värma alla fritidshus, uterum, tillbyggen, bodar, garage m.m upp till 100 kvm.

I juni 2014 klubbades förslaget om de så kallade Attefallshusen igenom i Sveriges Riksdag. Det innebär att det nu är tillåtet att bygga en tilläggsbostad på upp till 25 kvm på sin tomt utan byggnadslov, dock måste man lämna in bygganmälan till kommunen och lämna ritningar hur Attefallshuset ska se ut.

Hitta den bästa uppvärmningslösningen – Attefallspannan MP4 eller MP6

Attefallshusen ger betydligt större möjligheter än de gamla friggebodarna. De allra flesta kommer att tilläggsisolera dem och använda dem året runt. Att värma med direktverkande elradiatorer är en möjlighet, men känns nog för de flesta gammaldags. Luft/luft- värmepump är också tänkbart, men då behöver dörrarna till toalett och sovrum alltid stå öppna – ingen bra lösning.

Storebror i samma kostym – MP6

MP 6 har samma mått och utseende som MP 4 men en maxeffekt på hela 6 kW. En annan skillnad är att MP4 är omkopplingsbar i 4 valbara effekter, MP6 är omkopplingsbar i 2 valbara effekter.

Vattenburen värme ger bäst komfort!

MP4/MP6 är perfekta för golvvärme eller vattenradiatorer i ett Attefallshus. De levereras helt kompletta, endast vatten och ström behöver kopplas. Pannorna är små och diskreta och därför lättplacerade.

Separata system en fördel

Till golvvärme är det en fördel med separata system för värme och varmvatten Temperaturen på varmvattnet är då ej beroende av temperaturen i golvvärmesystemet (normalt 25-40 grader).

Inget krångel med befintligt system vid tillbyggen

Första tanken vid ett tillbygge är nog att ansluta uppvärmningen till husets befintliga värmesystem. I många fall är det både enklare och billigare att installera en mini-panna.

Komplett leverans

Levereras helt kompletta. Endast vatten och ström behöver kopplas, sedan är pannorna klara för uppvärmning Attefallshus m.m.

D-Left-DarkOrange

Uppvärmning Attefallshus
Diskreta vägghängda pannor.
MP4: Valbar effekt: 1.5, 2.25, 3 eller 4.5 kW.
MP6: Valbar effekt: 3 eller 6 kW.

 

Uppvärmning Attefallshus
Ladda ner PDF:
Ladda ner Teknisk handledning:
Klicka här >>>
Klicka här >>>