Kontakta oss 044-22 63 20

Pellets

pelletspannor pelletspanna

Pelletspannor | Pelletspanna

Värmebaronen har i en följd av år sålt tiotusentals pelletspannor i Sverige.
I vårt breda sortiment finns modeller anpassade för alla önskemål. Gemensamt för alla är den rejäla brännkammaren som är inspirerad av våra effektiva och lättskötta vedpannor. På så vis får vår pelletspanna hög verkningsgrad och kräver minimalt med skötsel.

Billigt sätt att värma | Enkelt och lättskött

Under de senaste åren har det tvistats om det billigaste sättet att värma sin villa. Generellt kan man jämföra driftkostnaden med en värmepump men installationskostnaden är betydligt lägre för pellets. Nackdelen för pellets har varit att det krävts en del skötsel, men med Pellmax har skillnaden minskat radikalt. På sommarhalvåret klarar pelletspannan sig själv. Under de sex vintermånaderna räcker det att titta till pannan en gång i månaden. Det tar ungefär fem minuter att sota pelletspannan och tömma den stora asklådan. Väl investerad tid – med pellets sparar du pengar.

Inget som kan krångla

Våra pelletspannor är konstruerade för att eldas långa perioder med bibehållen hög verkningsgrad. Pellmax har därför inte någon sotningsautomatik med rörliga delar som kan krångla – det behövs helt enkelt inte. Tre olika modeller, det finns därför en pelletspanna som passar just dig!

 

pelletspannor pellmax pelletspanna
Pellmaxserien

 

Klicka här >>>
Klicka här >>>