Kontakta oss 044-22 63 20

Pellmax UB

Visste du att många värmepumpar värmer med dyr elektrisk tillskottsvärme när det är kallt ute?

Under en period av kalla vintrar upplevde många villaägare att värmepumpen inte klarade att värma huset. Istället gick den elektriska tillskottsvärmen igång och pumpen fungerade som en vanlig elpanna. Ibland räckte inte heller det utan det blev kallt i huset och elräkningen blev dyr.

Pellmax UB är ett utmärkt komplement till värmepump. Ju kallare det är ute desto sämre verkningsgrad har värmepumpen. Då startas den elektriska tillskottsvärmen. Låt istället Pellmax UB sköta värmen när det är kallt ute. Pellets är mycket billigare än el och du slipper garanterat frysa när pumpen inte längre orkar värma huset. UB-modellen passar också perfekt tillsammans med solfångare. Låt solfångarna värma varmvatten och hus under vår, sommar och höst. På vintern eldar du med pellets.

Till alla typer av vattenburna värmesystem

Oavsett vad du har för uppvärmning så kan du komplettera med pelletskassetten Pellmax UB. Kravet är att du har ett vattenburet värmesystem och någon form av vattenmagasin/ackumulatortank. Många värmepumpar är t ex anslutna till en dubbelmantlad elpanna (innerdel) och då är det mycket enkelt att ansluta Pellmax UB. Pelletskassetten är bara 95 cm hög och enkel att placera.

A_PLUS_green_arrow

K2 Plus Solfångare

Vill du ha billigast tänkbar uppvärmning samtidigt som du får ännu mer bekvämt ska du titta närmare på K2 Plus solfångare. Med dem får du gratis värme och varmvatten från april t o m september och slipper elda.

Ladda ner PDF:
Kontakta Värmebaronen:
Tel 044-22 63 20
Ladda ner PDF:

Klicka här >>>
Klicka här >>>