Kontakta oss 044-22 63 20

Solfångare K2 Plus

Solfångare K2 Plus med lång livslängd

K2 Plus är en plan solfångare. Den har prestanda som gör den till en av marknadens mest effektiva. Modellen har en robust konstruktion som gör den tålig och alla material i solfångaren har speciellt valts ut för längsta möjliga livslängd. K2 Plus är Solarkey-märkt och därmed fullt bidragsberättigad vid de tillfällen bidrag erbjuds. Den är helt svensktillverkad. Det ger kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket garanterar högsta kvalitet.

Hög effekt till lågt pris

Med en K2 Plus solfångare får du samma effekt som med en vakuumsolfångare om man ser till panelernas storlek. Skillnaden är att K2 Plus solfångare bara kostar runt hälften så mycket. K2 Plus är c:a 30% mer effektiv än sin föregångare. Det gör att man i många fall klarar sig med färre antal solfångare än tidigare.

Färdiga lösningar för alla tak

Värmebaronen har färdiga lösningar för alla taktyper med allt du behöver för din solfångarinstallation. Det gör det enkelt att beställa. Allt levereras vid ett och samma tillfälle. K2 Plus är enkel att montera vilket ger en billig installation.

Solfångare K2 Plus
K2 solfångare, semesteranläggning.


K2 solfångare, hotell. Horisontalt montage på bandplåt.

Vi utbildar installatörer

Värmebaronen bedriver kontinuerlig kursverksamhet för installatörer över hela landet. En välutbildad installatör ser till att din solvärme-installation blir enkel, smidig och rätt dimensionerad.

solfangare_k2plus

Med K2 Plus solfångare låter man både sig
själv och sin värmeanläggning vila under halva året. Solfångarna producerar gratis värme och varmvatten.
K2 Plus solfångare är svensktillverkade.

 

Ladda ner Teknisk handledning:
Klicka här >>>
Klicka här >>>